TIETOJA

Teruilai Mikroaaltotekniikka (Xi'an) Co, Ltd. on ammattilainen suunnittelija ja valmistaja RF Microwave Solutions vuodesta 2008 lähtien Tärkeimmät tuotteemme mukaan lukien Millimeter Wave Connector (1. 0mm, 1.85mm, 2.4mm, 2.92mm, 3.5mm); RF-koaksiaaliliittimet (N, SMA, SSMA, RPSMA, SMP(GPO), SMPM, BMA, SBMA, TNC, TNC, RPTNC, BNC, MiniBNC, FME, MCX, MMCX, SHV, MHV, TRB, TSA(1. 0/2. UHF, SMB, SSMB, L29(7/16), 4.3-10, 4.1-9, 5, L9(1,5/5. 6), SMC, SMZ(Type43), QMA, C, SC, C2, HN jne), RF-koaksiaali adapterit, Koaksiaalipäästöt, RF-kaapeliyhdistelmät, Salama pidättäjä, kiinteä koaksiaalinen lyhentäjä ja niin edelleen. Tarjoamme laajan valikoiman yhteenliitäntäratkaisuja sovelluksia Telecom, Ilmailu, Navigation, 5G- ja tutka-alueet. Niin monta vuotta kokemusta ja jatkuvaa parannusta, olemme saavuttaneet erittäin hyvän maineen asiakkailtamme eri markkinoilla, kuten Rohde & Schwarz Saksassa, RFI Australiassa, Mini Circuit USA:ssa ja ST Singaporessa, Steren Israelissa, Raamtel Intiassa jne. Meillä on kolme agenttia Intiassa. Israel ja Etelä-Afrikka. TRL on vahvistanut menestyksensä parhaan tuotteen laatuun. Yrityksemme kattaa yli 3000 neliömetriä, täydellisen sarjan alkuperäisiä tuotantolaitoksia, laitteita ja testauslaitteita. Laadukkaiden tuotteiden vuoksi olemme saaneet ISO9001 Quality System Certificate, ROHs-sertifikaatti ja sotilasnormin järjestelmätodistus.

Katso lisää

UUTISET

2023-09-06 Katso lisää

2023-09-05 Katso lisää

The Ultimate Guide for SMA Nainen laihdutusliitin PCB: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

## Sisällön taulukko 1. Johdanto 2. Ymmärtäminen SMA Naispuolinen liittimet 3. Hyödyt SMA Nainen Bul käyttää Liittimet 4. Tyypit SMA Nainen laihdutusliittimet 5. Asennusprosessi SMA Nainen laihdutusliittimet 6. Tekijät harkittaa valittaessa SMA Nainen laihdutusliittimet 7. Usein kysyttyjä kysymyksiä (FA) Qs) 8. Johdanto ## 1. Johdanto PCB:n maailmassa Des dess

2023-09-04 Katso lisää

SMA Naispuolinen liitin PCB: Opas sähköliittimille ja niiden sovelluksille

Title: Ymmärtäminen SMA Female Lainaliitäntä PCB-sovellukset Johdanto: Tutki sähköliittimet ja tutki monipuolista SMA-naisten laipioliittimet PCB-sovelluksiin. Tutustu sen toimintoihin, sovelluksiin ja eduihin, joita se tarjoaa sähkötekniikan alueella. Sähkötekniikan alalla liittimillä on ratkaiseva rooli varmistaan

2023-09-03 Katso lisää

Onko viisasta valita käyttää mukautettuja 1.85mm Mies Connector Termination komponentteja yhdistää viestintä tulevaisuudessa

Lisäksi räätälöity 1.85mm Mies Connector Termination komponentit ovat läpäisseet tiukka testaus ja laadunvalvonta, on erinomainen korroosionkestävyys ja tärinänkestävyys, ja ne voivat toimia vakaasti eri haitallisissa ympäristöissä.

2023-07-17 Katso lisää

Voi 2.4mm Nainen Connector Termination Kiinan valmistajat tarjoavat vertailumatonta suorituskykyä viestintäyhteyksiin

2,4 mm Naisliittimen päättyminen Kiinasta valmistaa paitsi suorituskyvyn lisäksi myös helppokäyttöisyyden ja kestävyyden. Se on kätevä yhteysrakenne, joka tekee asennuksen ja poistamisen helpoksi.

2023-07-10 Katso lisää

Voiko 1.85mm Mies Connector Termination myytävänä lähellä minua antaa erinomainen suorituskyvyn viestinnän lähetykseen

1.85mm Mies Connector Termination myytävänä lähelläni saattaa vastata tarpeesi. Tämä liitinterminaali ottaa käyttöön kehittynyt suunnittelu- ja valmistusteknologia, joka tarjoaa erinomaisen sähköisen suorituskyvyn ja luotettavan yhteyden erilaisiin viestintäsiirtoihin.

2023-06-13 Katso lisää

Miten valita oikeat halvat TRB Triaxial RF liittimet valmistajat

Tekninen tuki: Valitsemalla halpa TRB Triaxial RF-liittimet valmistajat tekninen vahvuus ja asiantuntemus voi tarjota sinulle uusimman suunnittelun ja manunta valmistusteknologia, sekä tarjota teknistä tukea ja ongelmanratkaisupalveluja.

2023-06-06 Katso lisää

Katso lisää