DESPRE

Teruilai Microwave Technology (Xi'an) Co, Ltd. este un designer profesionist & producător pentru RF Microwave Solutions din 2008. Principalele noastre produse, inclusiv Connector de unde Millimeter (1. 0mm, 1.85mm, 2.4mm, 2.92mm, 3.5mm); conectori coaxiali RF (N, SMA, SSMA, RPSMA, SMP(GPO), SMPM, BMA, SBMA, TNC, TNC, RPTNC, BNC, MiniBNC, FME, MCX, MMCX, SHV, MHV, TRB, SAA(1. 0/2. UHF, SMB, SSMB, L29(7/16), 4.3-10, 4.1-9, 5, L9(1.5/5. 6, SMC, SMZ(Type43), QMA, C, SC, C2, HN etc.), adaptoare coaxiale RF; Terminaţii coaxiale, Ansambluri de cablu RF, Fulger Arrestor, Attenuator coaxial fix, şi aşa mai departe. Oferim o gamă largă de soluții de interconectare pentru aplicații în Telecom, Aviație, Navigație, Industriile de detectare 5G și radar. Cu atâţia ani de experienţă şi îmbunătăţiri continue, am câștigat o reputație foarte bună din partea clienților noștri pe diferite piețe, cum ar fi Rohde & Schwarz în Germania, RFI în Australia, Mini Circuit în SUA şi ST în Singapore, Steren în Israel, Raamtel în India etc. În prezent avem trei agenţi în India, Israel şi Africa de Sud. TRL şi-a mizat succesul pe cea mai bună calitate a produselor. Compania noastră acoperă mai mult de 3000 mp, cu un set complet de instalații de producție originale, echipamente și instrumente de testare. Datorită produselor noastre de înaltă calitate, am obținut certificatul ISO9001 Sistem de calitate, Certificat ROHs și certificat de sistem militar standard.

Vezi mai mult

INFORMARE

2023-09-06 Vezi mai mult

2023-09-05 Vezi mai mult

Ultimate Ghidul pentru SMA Femeie perete conector pentru PCB: Tot ce trebuie să știi

## Tabelul de conținut 1. Introducere 2. Înțelegerea conectorilor SMA Female Balkhead 3. Beneficii de utilizarea SMA Female Bule Connectors 4. Tipuri de conectori SMA Femei perete de perete 5. Procesul de instalare pentru proiect SMA Femei pereche conectori de perete 6. Factori pentru a lua în considerare atunci când alegeți SMA Femeie pereche conectori 7. Întrebări frecvente (FA) Qs) 8. Concluzie ## 1. Introducere În lumea PCB Des dess

2023-09-04 Vezi mai mult

SMA Femei pereche conector pentru PCB: Un ghid pentru conectori electrice și aplicații lor

Titlu: Înțelegerea conectorului SMA Female Bulkhead pentru aplicații PCB Introducere: Se îndreaptă în tărâmul de conectori electrici şi explorează conectorul de perete perete de femei Versatile SMA pentru aplicaţii PCB. Descoperiți funcțiile, aplicațiile și avantajele pe care le oferă în domeniul ingineriei electrice. În domeniul ingineriei electrice, conectorii joacă un rol crucial în asigurarea

2023-09-03 Vezi mai mult

Este o alegere înțeleptătoare de a folosi componente personalizate de 1.85mm Male Connector Termination pentru a conecta viitorul de comunicare

În plus, componentele personalizate de 1.85mm Mase Connector Termination au fost supuse testări stricte și controlului calității, au o rezistenţă excelentă la coroziune şi rezistenţă la vibraţii, şi pot lucra stabil în diverse medii adverse.

2023-07-17 Vezi mai mult

Poate 2.4mm Femeie Connector Terminare de la producătorii chinezi oferă performanța nepotrivită pentru conexiunile dumneavoastră de comunicare.

Terminarea de 2,4 mm Female Connector din China produce nu numai pentru performanță, ci și pentru ușurință de utilizare și durabilitate. Are o structură de conexiune convenabilă, ceea ce face instalarea și eliminarea ușoară.

2023-07-10 Vezi mai mult

Poate 1.85mm Male Connector Terminare de vânzare lângă mine oferă performanță excelentă pentru transmisia de comunicare dvs.

1.85mm Male Connector Termination de vânzare aproape de mine poate satisface nevoile dumneavoastră. Acest terminal de conector adoptă tehnologie de proiectare și de fabricație avansată pentru a asigura performanța electrică excelentă și conexiune fiabilă pentru diferite transmisii de comunicare.

2023-06-13 Vezi mai mult

Cum să alegi dreapta TRB Triaxial conectori RF producătorii

Suport tehnic: Alegerea ieftine TRB Triaxiale conectori RF producătorii cu putere tehnică și expertiză vă pot oferi cele mai recente design și manu. tehnologia de producție; precum și furnizarea de asistență tehnică și de soluționare a problemelor.

2023-06-06 Vezi mai mult

Vezi mai mult