Rreth nesh

Shih më shumë

Lajme

2023-09-06 Shih më shumë

2023-09-05 Shih më shumë

Udhëzimi i Ultimate i Lidhuesit së Bashkuar femër për PCB: Çdo gjë që ju duhet të dini

2023-09-04 Shih më shumë

Lidhuesi i Bllokuesve të SMA femër për PCB: Një udhërrëfyes për lidhësit elektrikë dhe aplikimet e tyre

Titulli: Të kuptojmë lidhësin e Bllokues së SMA femër për Futjen e aplikimeve PCB: Lëvizni në mbretërinë e lidhjeve elektrike dhe eksploroni lidhjen e madhe të madhe të SMA-së për aplikimet e PCB-së. Zbulo funksionet e saj, përdorimet dhe përparësitë që ofron në mbretërinë e inxhinierisë elektrike. Në fushën e inxhinierisë elektrike, lidhësit luajnë një rol vendimtar në siguri

2023-09-03 Shih më shumë

A është një zgjedhje e mençur të përdorësh 1.85mm përfundim për të lidhur të ardhmen tuaj të komunikimit.

Përveç kësaj, përbërësit prej 1.85mm përfundimi i lidhjes mashkullore kanë pasur testime të rreptë dhe kontrollin e cilësisë, ka rezistencë të shkëlqyer të korozicionit dhe rezistencën e dridhjes dhe mund të punojë me qëndrueshmëri në mjedise të ndryshme të paqarta.

2023-07-17 Shih më shumë

Mund 2.4mm përfundimin e lidhjeve femër nga prodhuesit e Kinës të ofrojnë performancët e paarritshme për lidhjet tuaja të komunikimit.

Përfundimi i lidhjeve femërore nga Kina prodhon jo vetëm për performancë por gjithashtu për lehtësimin e përdorimit dhe qëndrueshmërinë. Ajo ka një strukturë të përshtatshme lidhje, duke e bërë instalimin dhe heqjen e lehtë.

2023-07-10 Shih më shumë

A mund t'i japë fundimi 1.85 mm i lidhjes mashkullore për shitje afër meje performancë të shkëlqyer për transmetimin tuaj të komunikimit.

Përfundimi i lidhjes meshkujve 1.85mm për shitje afër meje mund të plotësojë nevojat tuaja. Ky terminal i lidhjes miraton teknologjinë e përparuar të projektimit dhe të prodhimit për të dhënë paraqitje të shkëlqyer elektrike dhe lidhje të besueshme për transmetime të ndryshme të komunikimit.

2023-06-13 Shih më shumë

Si të zgjedhësh prodhuesit e duhur të lirë TRB Triaxial RF

Mbështet teknike: Zgjedhja e TRB të lirë prodhuesit e Konektuesit RF me forcë teknike dhe ekspertizë mund t'ju japë projektin dhe manu të fundit. Teknologjia e fabrikës, si dhe ofrojnë mbështetje teknike dhe shërbime të zgjidhjes së problemeve.

2023-06-06 Shih më shumë

Shih më shumë